کارشناس کشاورزي در چهارمحالوبختياري گفت: کشاورزان زيادي در اين استان به سمت کشت زعفران پيش رفتهاند و کاشت اين گياه رونق گرفته است.
محسن حيدريان در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از «
جهانبين نيوز»، در خصوص کشت زعفران و خواص اين محصول بيان کرد: زعفران يکي از بهترين چاشنيهاي غذايي در جهان هست که به خاطر مواد مؤثر موجود در آن خواص زيادي دارد.
کارشناس کشاورزي گفت: زعفران علاوه بر آنکه بهعنوان يک طعمدهنده و رنگ دهنده طبيعي در مواد غذايي کاربرد دارد باعث تقويت حافظه تقويت سيستم ايمني و تقويت قلب ميشود، خواص ضدالتهابي دارد و ضد سرطان است و خواص آنتي اکسيداني آن باعث کاهش استرس ميشود.
حيدريان گفت: دمنوش زعفران ميتواند باعث کاهش اشتها و به دنبال آن باعث کاهش وزن شود.
وي همچنين افزود: ارزش اقتصادي اين گياه باعث شده کشاورزان زيادي به کشت آن روي بياورند و به رشد و توليد برسند.
حيدريان با اشاره به اينکه شرايط اقليمي اين استان باعث شده کشاورزان زيادي به سمت کشت زعفران پيش روند خاطرنشان کرد: مرغوبيت زعفران در چهارمحال و بختياري نسبت به ساير استانها بالاتر است.